• Uitstekende service
  • BOVAG erkend
  • Groot assortiment onderdelen
  • 2480m2 showroom in Kapel-Avezaath

Ma - Vr: 08:00 tot 18:00 en Za: 8:00 tot 17:00

Sinds 1988
Specialist in nieuwe en gebruikte aanhangwagens

Direct persoonlijk advies?

0344 - 66 21 22

Werkplaats

Moderne werkplaats

Een moderne werkplek zorgt voor professionele reparaties. De wens van de klant is vaak ‘s morgens brengen en ‘s avonds weer ophalen. 9 van de 10 keer lukt dit ook en dat komt vooral door de professionele monteurs en de efficiënte werkplek. Daarnaast is het niet zomaar meer een aanhangwagen bestellen en afleveren. Wij willen dat de aanhangwagen perfect achter de auto aan rijd. De banden worden standaard uitgebalanceerd en hij word technisch gekeurd voordat hij de weg op gaat.

Onderhoud

De éne aanhangwagen rijd elke dag en de andere één keer per week. Net als een auto heeft een aanhangwagen ook onderhoud nodig. Zijn de banden nog goed, heeft de koppeling extra vet nodig of zijn de remschijven aan vervanging toe? Als je standaard één keer per jaar de aanhangwagen laat nakijken gaat de aanhangwagen ook langer mee en heeft u er dus langer plezier van. Daarnaast zijn de kosten dan vaak ook lager als dat hij stil komt te staan door een technisch mankement.

BOVAG keuring

Naast de standaard onderhoudsbeurt hebben wij ook de BOVAG onderhoudsbeurt. De BOVAG Onderhoudsbeurt is een keuring en onderhoudsbeurt ineen. Een gecertificeerde keurmeester controleert alle belangrijke onderdelen van uw aanhangwagen, in totaal zo’n 50! Zo weet u zeker dat bijvoorbeeld uw kipper voldoet aan alle wettelijke eisen. De BOVAG-vakman weet als geen ander dat u als hovenier of aannemer wilt kunnen vertrouwen op je gereedschap, zoals je aanhangwagen.

 

Groot assortiment

We leven in een snelle tijd en iedereen wilt weer snel aan het werk kunnen met de aanhangwagen. Wij hebben voor 90% alle onderdelen op voorraad. Daardoor ben je weer snel op weg als je de aanhangwagen brengt voor reparatie. Mocht het een hele complexe reparatie zijn dan hebben we altijd een leen aanhangwagen staan.

Afspraak maken

Voor noodgevallen proberen we altijd snel tijd te maken, maar het liefst hebben we dat er vroegtijdig een afspraak word gepland. Bij groot onderhoud kan het voorkomen dat we onderdelen moeten bestellen. Wij werken uitsluitend met originele en/of merk onderdelen voor de perfecte passing en lange levensduur. Afspraak maken? Bel dan naar 0344-662122 of stuur een mail naar info@smits-aanhangwagens.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website ga je hier mee akkoord.