• Uitstekende service
  • BOVAG erkend
  • Groot assortiment onderdelen
  • 2480m2 showroom in Kapel-Avezaath

Ma - Vr: 08:00 tot 18:00 en Za: 8:00 tot 17:00

Sinds 1988
Specialist in nieuwe en gebruikte aanhangwagens

Direct persoonlijk advies?

0344 - 66 21 22

Over ons

A.C. Smits aanhangwagens is hét adres uit de regio voor het kopen, huren en repareren van aanhangwagens. Met een prachtige showroom en moderne werkplaats kunnen ze je optimaal van dienst zijn. Ze leveren niet voor niets kwaliteit op wielen!

Quality on Wheels

Vanaf 1988 is A.C.Smits aanhangwagens actief in de aanhangwagen branche. Ze begonnen rustig met gebruikte aanhangwagens en een paar nieuwe merken, maar door de jaren heen kwam er meer bij. Zoals de verhuur van aanhangwagens en een stukje reparatie. In 2018 opende ze een nieuw pand en kunnen ze nog verder uitgroeien.

Onze missie

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar je kunt wel hard werken voor de toekomst van het bedrijf. We willen over 10 jaar nog steeds de top service leveren die we nu ook doen met ijzer sterke merken.

Kwaliteit op wielen

Een prachtige showroom vol nieuwe aanhangwagens en een terrein vol met gebruikte aanhangwagens zorgen ervoor dat er voor iedereen een geschikte aanhangwagen is. Daarnaast staat het team van A.C. Smits aanhangwagens graag voor je klaar om het gepaste advies te geven op het gebied van koop, huur of reparatie. Ze houden zelf van kwaliteit en service en dat zie je terug in het bedrijf.

Kees

Meer over Kees

Begonnen in het fruit, maar inmiddels 30 jaar actief in de aanhangwagens. Kees is altijd al een echte handelaar en zal dat ook altijd blijven. Hij weet een gebruikte aanhangwagen goed op waarde te schatten en is niet bang om risico’s te nemen!

Dorien

Meer over Dorien

Ja dan trouw je met een handelaar en ga je van de bloemen naar de aanhangwagens. Dorien staat al vanaf het begin aan de zijde van Kees en is zeker een hele belangrijke speler binnen het bedrijf. Als ze willen weten wat de stand van de financiele zaken is dan weet Dorien het antwoord.

Albert

Meer over Albert

Vanaf zijn achtiende jaar is Albert al mede eigenaar en weet hij inmiddels alles van het bedrijf. stilstaan is achteruitgang en daarom gaat Albert met volle vaart vooruit. Regelmatig zit hij met fabrieken om de tafel en laat hij zich goed horen op de dealerdag.

Moniek

Meer over Moniek

Media daar word Moniek gelukkig van en als dat in combinatie kan met aanhangwagens dan is ze helemaal tevreden. Na een paar jaar in een media bedrijf te hebben gewerkt is ze sins maart 2020 weer full time terug. Daarvoor was ze er al op vrijdag middag en soms de zaterdag om het bedrijf in de spotlights te zetten.

Mitchel

Meer over Mitchel

Sinds eind 2020 is Mitchel van Dijk werkzaam bij A.C.Smits aanhangwagens. Hij dacht ooit vrachtwagen chauffeur te worden, maar vind het repareren van aanhangwagens toch leuker

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website ga je hier mee akkoord.