• Uitstekende service
  • BOVAG erkend
  • Groot assortiment onderdelen
  • 2480m2 showroom in Kapel-Avezaath

Ma - Vr: 08:00 tot 18:00 en Za: 8:00 tot 17:00

Sinds 1988
Specialist in nieuwe en gebruikte aanhangwagens

Direct persoonlijk advies?

0344 - 66 21 22

Lease en verzekeren

Hoe kunnen we je helpen

Onze service is in de loop der jaren flink uitgebreid. We adviseren de klanten optimaal en helpen waar we kunnen. Een aanhangwagen kopen is niet ingewikkeld, maar hoe zit het financieel? Betaal je de aanhangwagen in één keer of is Lease een verstandige keus. We adviseren waar we kunnen en helpen als het nodig is met de lease aanvraag.

Bekijk aanhangwagens

Je hebt een aanhangwagen gekocht, maar hoe zit het met de verzekering. Daarnaast komt het ook weleens voor dat je een pech onder weg hebt. Ook dan staan we voor je klaar om je zo snel als mogelijk weer de weg op te helpen en geven we advies.

Lease

Wij werken met een betrouwbare en snelle lease maatschappij om de aanvraag prettig te laten verlopen. De lease vorm die het meeste word gebruikt is Equipment Lease. Met Equipment Lease krijg je een zakelijke financiering om een machine of andere bedrijfsmiddelen aan te schaffen. Met deze financieringsvorm bent je direct economisch eigenaar en hoef je de liquiditeit niet aan te spreken. Tegen een vaste rente en een vast maandbedrag kan je de bedrijfsmiddelen direct aanschaffen en op de balans activeren. Daarnaast is het mogelijk om een aanbetaling te doen, zodat de maandelijkse kosten lager uitvallen. Met de mogelijkheid van investerings-, rente- en btw-aftrek is dit de optimale investering.

Verzekeren

De aanhangwagen is in principe meeverzekerd met het trekkende voertuig, maar wij adviseren altijd wel even om contact op te nemen met de verzekering. Een aanhangwagen hangt niet altijd achter de auto, maar staat vaak ergens geparkeerd. Dan is het ook goed om eens te kijken hoe hij dan verzekerd is. Een aanhangwagen of de lading kan gestolen worden of er rijd iemand tegen aan. Met een aanhangwagen vervoer je spullen van A naar B en of het nou om een motor, auto, meubels of een dier gaat je wilt graag dat als er iets gebeurt je goed verzekerd bent. Zo zijn er ook diverse verzekeringen die de lading extra verzekeren.

Schade

Bij schade kan je aan ons al het werk uit handen geven. We maken een schaderapport en zoeken met de klant en verzekering naar de beste oplossing zodat je een acceptabel schadebedrag krijgt en je de wagen net zo goed of nog beter kunt laten herstellen als dat hij was. Hoe gaat dat in zijn werk? Je brengt de aanhangwagen en wij gaan hem onderzoeken. We bepalen het schade bedrag en als dat onder het bedrag blijft wat de verzekering uit keert dan kunnen we vaak meteen gaan repareren. Is dit niet het geval dan komt de expert bij ons langs en gaan we samen alle punten langs. Zodra de Verzekering akkoord geeft of een schade bedrag doorgeeft gaan we repareren of kijken wat er kan. Alles gebeurt in overleg en we proberen het voor alle partijen het goed en snel te laten verlopen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website ga je hier mee akkoord.